Logo Bedriftshelsetjeneste_145x45

Bedriftshelsetjeneste

Hemis AS avdeling Alta er Måsøy Kommune sin bedriftshelsetjeneste. Det er Solveig Jensen som er kundekontakten vår, og hun er nok kjent for mange ettersom hun har jobbet på sykeavdelingen for noen år siden. Hemis har i Alta åtte ansatte, og leverer et allsidig spekter av HMS-tjenester.

I høst er det helsekontroller som har stått i fokus. Brannmannskapene våre har fått sin medisinske godkjenning, og flere ansatte i helse- og omsorg har også vært til lovpålagte helsekontroller i år. Etter gjennomførte kontroller kommer det rapporter tilbake til kommunen. Det er noen ansatte som har utfordrende inneklima på arbeidsplassen sin, og dette blir det tatt tak i, sier Solveig videre. 

For øvrig kan vi nevne at det nå blir gjort omfattende HMS-kartlegginger på Sykeavdelingen, Havøysund Skole og VVA, og at nye avdelinger i kommunen står for tur neste år. Hemis ønsker seg flere kunder i Måsøy og kan også levere tjenester, eksempelvis inneklimakartlegginger, uten at man trenger å tegne en tilknytningsavtale. Måsøy kommune er fornøyde med samarbeidet med Hemis AS avdeling Alta og kan anbefale de videre til andre bedrifter.
 

solveig

Skjema