Hedersbevisninger

Heder og ære for lang og tro tjeneste

Onsdag kveld var det endelig klart for utdeling av utmerkelser for lang og tro tjeneste til tre staute og dyktige menn med lang erfaring på teknisk etat. Overrekkelsen ble gjennomført på hotellet hvor ordfører og rådmann var tilstede, og med påfølgende middag for jubilantene og andre ansatte.

  1 / 4 
 
Hedersbevisning Inge 
Hedersbevisning Inge
En glad Gudleif kunne overrekke Norges Vel medaljen til sin gamle klassekamerat Inge Stabell.
 


Det var noen omfattende CV'er som ble lest opp under tilstelningen. Ordfører Gudleif Kristiansen hadde fått det ærefulle oppdraget å overrekke Inge Stabell Norges Vel medaljen for mer enn 30 års tjeneste i Måsøy kommune. Gudleif syntes det var spesielt artig å kunne overrekke medaljen til sin gamle klassekamerat fra Havøysund skole. Inge ble ansatt i kommunen på Uteseksjonen på teknisk etat i april 1980 og arbeidet der sammenhengende til han gikk av med pensjon (AFP) i november 2011, og hadde med det rundt 31,5 års tjenestetid i kommunen. Store deler av dette som leder av Uteseksjonen. Den tradisjonsrike medaljen har eksistert siden 1888, og har blitt produsert av Det Norske Myntverket siden den gang. Medaljen lages med like stor presisjon som verdifulle samlemynter og Nobels fredspris.

Måsøy kommune gratulerer Inge med velfortjent heder, og ønsker han lykke til i pensjonisttilværelsen!

Stein Kristiansen ble ansatt som avdelingsingeniør 2 i august 1986 og innehar fortsatt denne stillingen. I august 2011 hadde han 25 års tjenestetid i kommunen og kvalifiserte dermed for å kunne motta kommunens gullklokke som et synlig bevis på dette. Stein er godt kjent for kommunens innbyggere som den som har ansvaret for bl.a. oppmålingsarbeider og brannsjef siden juni 2006. Gullklokka ble overrekt av teknisk sjef Geir H. Leite.

Måsøy kommune gratulerer Stein med gullklokka og håper på fortsatt mange år som medarbeider i kommunen!

Tom Jacobsen har i likhet med Inge og Stein blitt en kjent person for kommunens innbyggere som mangeårig feier og fagarbeider på Uteseksjonen. Tom startet sin karriere på teknisk i november 1986 og har arbeidet der sammenhengende utenom en periode som vikar som havnebetjent i 1988-89. Han har også lang bakgrunn fra kommunens brannvesen. I november 2011 kunne Tom notere seg for 25 års tjenestetid i kommunen, og fikk for dette overrekt gullklokka fra rådmann Edmund Mikkelsen jr.

Måsøy kommune gratulerer Tom med gullklokka og håper på fortsatt mange år som medarbeider i kommunen!

 

Skjema