MS Leisund_145x97

Investering på 4,2 millioner kroner til Ingøy

I juni overtok fisker Erlend Hesten en storsjark på 35 fot. Båten er bygd i 2008 og ble kjøpt fra Botnhamn på Senja. Investeringen er på hele 4,2 millioner kroner og gir reder og hans to sønner en flott og moderne arbeidsplass. Satsingen ble behørig markert fra kommunens side på tirsdag denne uka med overrekkelse av blomster og kommuneplankett fra ordfører Anne Karin Olli.

  1 / 3 
 
IMG_8527.jpg 
IMG_8527.jpg
 


Ordfører berømmet Erlend Hesten for investeringen og at dette har stor betydning for Måsøy som fiskerikommune. Hun fremhevet at det er viktig at vi har fiskere som satser og kommunen ønsker å bidra til at gode prosjekter kan realiseres. Kommunen har gjennom det kommunale næringsfondet støttet dette prosjektet økonomisk.

Erlend Hesten takket for gaven og tok oppmerksomheten fra ordfører som et tegn på at kommunen verdsetter det arbeidet han og andre fiskere i kommunen gjør.  

Nybåten har fått navnet M/S Leisund og er rigget for garn, line og kongekrabbe. Båten er motorisert med en Volvo Penta på 270 hk, og har en betydelig lastekapasitet på 12-15 tonn i kontainere.

Måsøy kommune gratulerer Erlend Hesten med nybåten og ønsker han og mannskapet lykke til!

 

Skjema