Forsiden/Organisasjon

Organisasjon

Jul med Hellstrøm

Luksusmoltene som fikk hederlig omtale i Verdiskapningsprisen 2009 skal være med i TV-programmet Jul med Hellstrøm, med gjestekokk og matentutiast Jørn Hoel på TV3 torsdag 10 desember kl. 2030.
DSC_1403

Jørn Hoel satt i juryen i Verdiskapningsprisen, og må tydeligvis ha likt Rolvsøyproduktet. Siss Heidi Hansen forstod straks at det var moltene han var ute etter da hun ble kontaktet  på telefon for ikke lenge siden.

For et lite enkeltpersonforetak, er dette selvfølgelig veldig stort, moltene er allerede blitt populære.Dette kan bety at produksjonen kan utvides fra neste høst. Å legge hele molter på glass er et tidkrevende håndverk, og det betyr å innhente sesonghjelp. Og fra neste sesong kan det endelig  produseres i eget produksjonslokale. Selvfølgelig gjenstår det å se programmet, håper det blir et lite glimt av moltene iallefall.

Luksusmoltene er ment som en smaksopplevelse  og en gaveartikkel. Moltene i Finnmark er vi stolte av, og vi på øyene synes nok at bærene er penere, større og rødere her. Siss Heidi syntes det var på tide å fremheve den gode og smakfulle moltebæra da hun satte igang med sitt produktforsøk. Det er mer der ute, og vi må har mye å gå på for å bli mere bevisste på hva vi har, og benytte oss mere av alt det fantastiske vi har i vår rene vakre natur her i Finnmark!

Ta gjerne en titt på Siss Heidi's hjemmeside  www.arktiskedelikatesser.no

Tips en venn  Skriv ut