936300_461558120581195_126812992_n - Kopi

Ladies Night

Benitas Salong og Stabells inviterte 50 damer til å delta på Ladies Night torsdag den 25. kl 2000 på Stabells.Kvelden var lagt opp til moteoppvisning for klær fra Stabell, hår og sminke av Benita, "Bli ny", sminkekurs og i pausen ble det servert tapas og drikke. Bilder her er visst fra moteoppvisning del 2. Desverre ble det ikke tatt bilder fra del 1.

  1 / 21 
 
 
 


Våre 5 modeller var i alderen fra 17 til 68 år.  Modellene er Rikke Stabell, Stina Andersen, Anikken Johansen, Ramona Alsen og Hulda Johnsen.  "Bli ny" -modellen var Tina Giæver.  Vi fikk visst fram moter i alle aldersgruppe og at "nesten" alt er lov for alle. Vårens moter ser dere er massevis av farger, mønster og fasonger. Spesielt er pastell farger veldig fremtredende, men neon farger er en god nr 2. Benita har farget og klippet alle modellene i en passende sommer frisyre på dem. Sminken dere ser er både hverdagssminke, festsminke og showsminke. 

 
"Bli ny" modellen fikk først en hverdagssminke og hverdags antrekk før hun entret catwalken.  Etter pausen ble hun sminket og kledd opp til fest. Sporty av Tina som stilte opp på dette ;)  Noen av gjestene ønsket å få visst hvordan en voksen kvinne skulle sminke seg, for å få et mer åpent blikk. Jacobia Lorentzen satte seg gjerne opp i stolen for å være modell.
 
Vi hadde også trekning på inngangbilletten av 2 gavekort a kr 1000,-  fra Stabells og Benitas Salong. De heldige vinnere ble henholdsvis Torill Nilsen og Malin Sjursen Wulvik. 
 
Vi var veldig spent på om vi skulle greie å fylle opp lokalet med 50 damer:) Og det greide vi :) Tusen takk til Dere som var med på kvelden:)  Vi satt igjen med en god følelse:)  Lokalet som ble intimt, var pyntet med levende lys, gjorde til at praten og latteren satt løst hele kvelden.  

Gjestene ønsket gjentakelse for dette og en suksess fristes selvfølgelig.

Skjema