DSC_6725

Ny rådmann i Måsøy kommune

Kommunestyret hadde et ekstraordinært møte den 19. juni hvor ny rådmann ble ansatt. Han har takket ja til stillingen, og vil starte her til høsten.

Han heter Paul Evers, er 54 år og kommer opprinnelig fra Belgia. Han har bodd i Norge i 15 år, snakker flytende norsk, engelsk, tysk, fransk og nederlandsk. Han har samboer og har to barn på 12 og 14 år. Han er utdannet fysioterapeut og jobber nå som kommunefysioterapeut i Bærum kommune.

Han har allsidig ledererfaring i det private næringsliv både i Norge og i utlandet, og han har de senere år tatt utdannelse i ledelse og administrasjon på BI. Han har også politisk erfaring fra Bærum kommune.  Han har bodd i Hammerfest på midten av 90- tallet, og gleder seg til å flytte nordover igjen.

Måsøy kommune har tidligere ansatt ny oppvekstsjef. Hun heter Tone-Hilde Faye, er 58 år og kommer fra Lindesnes hvor hun i dag jobber som leder i Nav. Hun er skilt og har voksne barn. Hun er utdannet sykepleier, pedagog og allsidig utdanning innen ledelse og administrasjon.

Hun begynner i stillingen 9. september. Hun kjenner Finnmark godt ved at hun har bodd i Kirkenes og Karasjok for mange år siden. Hun er her opp på årlige besøk for å besøke venner, gå på ski og fiske. Hun gleder seg til å komme oppover, og kommer allerede i august opp på ferie sammen med  barna sine.

Det er også ansatt fysioterapeut. Hun heter Live Løbben, og hun begynner i stillingen i begynnelsen av september.



Måsøy kommune ønsker de nytilsatte velkommen med på laget.

DSC_6725.jpg
   Paul Evers

Uten navn.png
   Tone-Hilde Faye
 

Skjema