Tell a friend
Send to e-mail:
From e-mail:
Comment:
Code 
image001_90x60

Ny salgskanal for salg av jakt- og fiskekort på Finnmarkseiendommen

Finnmarkseiendommen Finnmárkkuopmodat (FeFo) har inngått avtale med Scanatura( www.scanatura.no ) om salg av jakt- og fiskekort for sesongen 2009-2010. Salget av jaktkort for Finnmarkseiendommen startet 15 juli.

Jegere som skal på jakt i Finnmark i år, kan løse småviltjaktkort på internettsiden  www.scanatura.no.   Det er også mulig å løse jaktkort hos lokale utsalgssteder som finnes på nettsiden  www.fefo.no.  Salg av jaktkort på giro er nå avsluttet.

For jakt i jaktfelt tilknyttet  Rypeprosjektet 2006-2011   gjelder samme løsning som i fjor. Jegere som skal jakte i disse jaktfeltene løser et SMS-jaktkort sammen med ordinært jaktkort. For mer informasjon om dette på  våre nettsider , direkte  link her:  www.fefo.no.

Fangstrapportering utføres også over internettsiden , direkte link her (http://www.scanatura.no/fangstReg/?lang=1)  : www.scanatura.no

Brosjyre for småviltjakt  er lagt på Fefo nettsider  og kan også fås ved våre lokalkontorer i Kirkenes, Varangerbotn, Karasjok, Lakselv eller Alta, eller ved henvendelse til vår serviceavdeling på tlf  09975 eller pr.  epost:  post@fefo.no
Mer opplysninger finnes på våre nettsider:   www.fefo.no

FeFo ønsker alle velkommen til og skitt jakt på Finnmarkseiendommen!

Skjema