Dansegalla 2013_145x143

8. juni blir neste års dansegalla

Et av Norges beste danseband, Contrazt, skal sammen med Rikingan spille i neste års dansegalla. Det er dermed klart for den tradisjonelle dansegallaen som vil gå av stabelen lørdag 8. juni i 2013 i Polarhallen i Havøysund.

I 2009 spilte Contrazt sammen med Rikingan på Dansegallaen i Havøysund. Det ble en suksess med nesten fullt hus. Vi regner med like stor suksess denne gangen også. I fjor ble Contrazt det mestselgende dansebandet her i landet. Med hele 11 uker totalt på VG-lista, over 20.000 solgte eksemplarer og bandets første gullplate noensinne, så har forrige album dessuten gitt Contrazt årets bransjepris Gullskoen for "Årets danseband"! Nå skjer det igjen. Contrazts nye album "Har Det På G" er nemlig ute i salg!

"Har Det På G" er Contrazts sjuende album. Gro Anita har etablert seg som en fremragende vokalist i bransjen, og dette er nok et album som viser hvilken betydning hun har hatt for bandets fantastiske opptur de seneste årene. Gro Anita hadde faktisk sin debut som vokalist nettopp i Havøysund. Som tidligere album og i typisk Contrazt-ånd, er det primusmotor og gitarist Leif Dybendal som står bak de fleste låtene, bare ispedd et par gode, gamle kjenninger som "Romeo Og Julie". Albumet har et sterkere "live-preg" enn tidligere, men selvfølgelig med det typiske Contrazt-drivet fylt med latter og danseglede, og de følsomme og varme balladene. Albumtittelen er beskrivende for hvordan Contrazt som band har det nå. Forrige albums salgssuksess og den ferske overrekkelsen av Gullskoen Årets danseband er bare to dråper i den bølgen de for tiden surfer på. Ingen tvil om at det nye albumet har store forventninger å fylle. Og det gjør det, bare vent og se!

Medlemmene i Contrazt er alle rutinerte musikere med lang fartstid i bransjen, og besetningen er: Gro Anita Johansen (hovedvokal), Leif Dybendal (gitar og vokal), Gunnar Erik Ryen (bass), Roar Sagerud (trommer) og Tommy Sagerud (keyboard og kor).

Contrazt med sitt berømte sceneshow er et skue verdt for alle. Med sin store spilleglede, sceneshow og en utstråling som raskt smitter over på publikum er det ikke lenger noen tvil om at Contrazt er det bandet i Norge i dag som gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld.
Rikingan er skiklubbens faste band. De har vært med på hver eneste dansegalla siden oppstart i 2007. Dansebandet som kommer fra Vesterålen har gledet mange gjennom 20 år og er etterspurt over hele landet. De har spilt inn flere plater og sier sjøl at det er ingen sommerferie uten at de har vært en tur i Havøysund først. Dansebandet består av  Lars Petter Dahl: Gitar og sang. Arne Aronsen: Keyboard, Sax og sang. Rulle Jakobsen: Bass og sang

Med så god musikk regner skiklubben med mange besøkende. Det vil derfor også bli  vurdert å sette opp buss fra Lakselv, Alta og Hammerfest med retur når dansegallaen er over.
Gled dere til en fantastisk aften den 8. juni 2013.
Dansegalla  2013
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dansegalla  1  2013

Skjema