Åpningsnummer med Ragnhild og Steinar_150x100

Årets juleshow i havn

HMF leverte et variert og innholdsrikt juleshow med innslag fra nær og fjern. Publikum fikk ta del i noen av høydepunktene gjennom året som HMF hadde valgt å drodle rundt. Mange av numrene var lagt til området rundt torget og havna, og vi fikk møte en del skikkelser som har gjort seg bemerket gjennom året.

  1 / 18 
 
Åpningsnummeret 
Åpningsnummeret
Ragnhild og Steinar ønsker publikum velkommen med flott sang
 


Gjengen bak årets juleshow er nok de virkelige heltene, som har stått på i ei hektisk førjulstid for å levere latter og glede til øyas befolkning! Blant annet fikk vi et møte med rektor på Havøysund skole, som skrøt uhemmet av den nye fine skolen sin. Skiklubbens leder og primus motor for den nye lysløypa og dansegalla fikk oppmerksomhet gjennom et sangnummer.

Satsinga på fisketurisme gikk heller ikke ubemerket hen, og vi fikk et møte med noen av årets gjester på Havøysund hotell som ga oss et innblikk i sitt møte med bygda, hotellet og mulighetene. Jentan i Coopen-kassa fikk også sin hyllest, og fotballguttene med fokus på hår og stasj ble heiet fram i en flott sang. Kulturukas konsert med Bøbben og Yogi med påfølgende refs fikk selvsagt også oppmerksomhet.

Gjengen fikk også gjennom et par nummer sagt noe om for lite eller for mye strøing av veiene i Havøysund. Gjennom små nyhetssendinger ble publikum oppdatert på smått og stort av nyheter fra hele kommunen, og verden for øvrig. Avslutningsvis fikk vi også presentert en meget lokalt orientert værmelding.

Et godt juleshow har også innslag av det seriøse slaget, og øya vår og det gode liv for ung og gammel ble hyllet gjennom en vakker ballade. Vel blåst til Havøysund Musikkforening med gjester for et variert og godt gjennomført juleshow! De sørget for at lattermusklene fikk trimmet seg også i år og vi gleder oss allerede til neste års show!

Skjema