arctic view_145x45

Arctic View - driftsansvarlig for sommersesongen 2013

Måsøy kommune har som målsetting å utvikle Arctic View til å bli et sentralt reiselivsprodukt i kommunen. Til det søker vi etter en utadvendt og serviceinnstilt driver(e) som kan gi besøkende på Arctic View en fin og hyggelig opplevelse.

Vi ønsker å ha et tilbud på Arctic View i perioden juni-august (september). For nærmere informasjon om driftsopplegg og betingelser, ta kontakt med rådmann eller kultur- og næringskonsulenten på telefon 78 42 40 00.

Søknadsfrist er 6. Mai 2013.
 
Søknad sendes Måsøy kommune, formannskapskontoret, 9690 HAVØYSUND eller på mail msw@masoy.kommune.no
 
 
"PÅ KANTEN AV HAVØYA"
 
Arctic View er et utkikkspunkt og spisested som ligger ytterst ute på Havøygavelen, om lag 5 km fra Havøysund sentrum. Anlegget eies av Måsøy kommune, men ble etablert som et samarbeid mellom Måsøy kommune, Arctic Wind, Repvåg Kraftlag og NCC.
 
For å komme til Arctic View kjører man gjennom vindturbinparken til kanten av Havøygavelen, mer enn 200 meter over havet. Her, på det ytterste nord, har man fri utsikt utover havet og øyriket i Vest-Finnmark.
 
Fra 2012 ble veien ut til Havøysund formelt åpnet som 1 av 18 nasjonale turistveier i Norge. Dette gir store muligheter for utviklingen av reiseliv som ny næring i kommunen som er et av satsingsområdene i kommunens strategiske næringsplan.

Skjema