Bilde 001[2]_145x108

BEST-øvelse 11/12-12

Tirsdag 11/12-12 ble det holdt øvelse for å samtrene kommunens akuttmedisinske innstanser. Øvelsen blir arrangert 2 ganger i året og skal trene samarbeid mellom de ulike nødetater, leger og kommunal helsetjeneste.

Dagen ble startet med gjennomgang av akuttmedisinske prosedyrer. Etter lunsj gikk plutselig alarmen og mannskapene ble utkalt til Ingøyveien hvor en ung kvinne hadde vært uheldig og forulykket på moped. Ambulanse og lege hentet pasient ned til helsesenteret hvor sykepleier sto klar. Pasienten ble stabilisert og sendt av gårde i SeaKing. Noe senere hadde samme kvinne igjen krasjet på moped nok en gang fikk lege og ambulanse trent sammen på redningsarbeid, før det bar ned på helsesenteret. Pasienten ble nok en gang stabilisert og sendt av gårde med SeaKing. Denne gangen beholdt vi mopednøklene.

Ved større ulykker og redningsarbeid er det mange etater og tjenester som er avhengig av et smidig samarbeid for å kunne yte den beste medisinske bistand. Tirsdagens øvelse demonstrerte at dette samarbeidet allerede fungerer godt, men når det utenkelige skjer kan man aldri være godt nok forberedt.
 
John Christian Glent
Turnuslege
 
 
Bilde  001[ 2]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bilde  013 ( 1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Bilde  011

 

Skjema