Idar Mikkelsen_150x100

Fotograf flytter til Snefjord

Fotograf Idar Mikkelsen pakker flyttelasset og flytter til Snefjord. For 5 år siden kjøpte han et hus ytterst i Skavvika i Snefjord. Nå tilbyr han sine tjenester som er fotografering og digital bildebehandling.

Idar er som snarest innom rådhuset for å melde flytting for seg selv og kona.

 

-Jeg ønsker å arbeide med egne prosjekt her ute i havgapet, kan Idar fortelle. Han jobber nå med en film om turistvegen og tradisjonsmat fra kommunen. Basisen i filmen skal være matretter av fisk. I tillegg til filmen vil han lage en liten kokebok.

 

Han ønsker også å lage noe rundt de samiske offerplassene som er i kommunen.

 

Han ønsker primært å arbeide mot bedrifter. Han lager blant annet brosjyrer og prospekt, samt at han driver med fotografering og webdesign. Han tar også imot oppdrag som går på portrettfotografering, men som han sier, så må det bli på hans premisser. Han har ikke studio i Snefjord, så all fotografering må skje utendørs.

 

Undertegnede benyttet anledningen til å få en rask opplæring i bruk av digitale speilreflekskameraer. Idar mente at det er mange som kan ha bruk for opplæring i bruk av kameraer og i bildekomposisjon. Han vil komme tilbake til høsten med tilbud om kurs.

 

Dersom du ønsker å ta kontakt med Idar kan han nås på telefon 996 06 644 eller du kan besøke hjemmesida hans: www.idarmikkelsen.com .

Idar Mikkelsen_600x400
-Dette er ikke kameraet jeg bruker, smiler Idar. Han viste samtidig hvordan et digitalt speilreflekskamera kan brukes for å få riktig lys fra blitz og sollys samtidig. Bildet er et eksempel på bedre lysbruk.

Skjema