Hallgeir - photo by Mufi_cropped_100x107

Hallgeir, Nancy og Link

En verdenskjent gitarist, et usedvanlig sangtalent og Finnmarks egen rytmiske duo. kommer til Havøysund, og vi inviterer til konsert på Havøysund hotell søndag 26. september. Konserten starter kl. 19.00.
Inngang kr. 150,-
Arr. kulturkontoret.
Hallgeir - photo by Mufi_740x540

Den lille bygda Øksfjord i Vest-Finnmark, med kun 800 innbyggere, har oppfostret to toppmusikere: den velkjente Hallgeir Pedersen - gitarist i verdensklasse, og gullstrupen Nancy Rydheim - et sangtalent utenom det vanlige. Her presenteres de i vakkert samspill med landsdelsmusikergruppa Link, produsert av Musikk i Finnmark. Denne nykomponerte kvartetten vil servere et herlig repertoar bestående av både egenkomponert materiale og tidløse klassikere innen soul-, jazz- og bluessjangeren.

Hallgeir Pedersen - gitar
"Långt uppe i nordnorska Finnmark finns det lilla samhället Øksfjord. Där bor 30-årige gitarristen Hallgeir Pedersen. Han tilhör kvalitativt sett värdseliten på sitt instrument. Så enkelt är det." - Orkester Journalen (10/04). Hallgeirs særegne tone, uovertrufne klarhet og kreative fraseringer gjør ham til en jazzgitarist av aller ypperste format. Han var første mottaker av Randi Hultins minnepris i 2002 og i 2007 mottok han den prestisjetunge Stubøprisen. Hans egen Hallgeir Pedersen Trio har gitt ut 3 plater, til topp kritikker i internasjonal jazzpresse - og i 2010 kommer Pedersen med sin nye utgivelse "Flight: Dec.17"!

Nancy Rydheim - vokal
Fra samme bygd kommer Nancy, med sin vakre stemme. Hun er et resultat av det levende musikksamfunnet i Øksfjord, og har fra barnsben av vært involvert i diverse band, kulturskolen, UKM-mønstringer og korsang. De siste to årene har hun blant annet samarbeidet tett med Musikk i Finnmark og Hallgeir Pedersen, samt vært aktiv med sitt eget band, NancyLand. Nancy vil også kunne høres på Gunnar "Puskas" Schwaigers plate (slippes august 2010), hvor hun bidrar med koring og synger duett.

Marianne Halmrast - bass
En del av Musikk i Finnmarks Link.

Sverre Gjørvad - trommer
En del av Musikk i Finnmarks Link.

Billettpriser: kr. 150,-

  

The band - photo by MuFi_740x273

Skjema