Havøysund tapte 8-delsfinalen

Havøysund tapte 3-0 mot MSIL fra Ålesund i 8-delsfinalen. Vi tapte mot et bedre lag. Guttene fra Måsøy kommune kjempet til siste slutt.
Det hadde regnet om natten, så banen som møtte oss om morgenen var gjørmete og forferdelig å se til, men forholdene var like for begge lagene.

MSIL presset hardt fra starten av. Det ble mye spill på vår banehalvdel de første fem minuttene. MSIL klarte å lage et mål, noe som gjorde at våre gutter tente. Spillet ble mere likt fordelt, men vi klarte aldri å få en skikkelig målsjanse. Da det gjensto 6-7 minutter av kampen, måtte vi løfte laget for å score. Forsvaret ble dermed mere åpent. Det benyttet MSIL seg av, og de scorte to mål de siste fem minuttene.

Våre gutter kjempet til siste slutt. Det var ingen sure miner når fløyta gikk for full tid. Guttene var rask frampå for å gratulere motstanderen med seieren. Vi møtte en bedre motstander, og det beste laget vant.

Hele laget gjorde en kjempe innsats, men skal noen spillere trekkes fram, så må det være keeperen som idag gjorde sitt ytterste for å holde buret rent. Etter mange fine redninger i gjørmehavet, så han ut som en moldklump da kampen var over.

Mike måtte til legebehandling i går. Det viste seg at han hadde fått en større skade enn det vi trodde. Han klarte bare å spille noen minutter før han måtte ut.

Laget Havøysund IL - fotballgruppa - hadde med seg til Norway Cup besto av følgende:

Keeper: Hans Fredrik Hansen. (Reservekeeper: Vegard Kristiansen.)

Forsvar: Jardar Majala, Adrian Sjursen, David Olsen, Vegard Kristiansen, Michael Amundsen.

Midtbane: Mike Johansen, Richard Nergård, Isak Leonhardsen

Spisser: Ruben Henriksen og Glenn Simonsen

Nå er turneringa over. Vi hadde som mål å vinne en kamp. Vi drømte om å komme til sluttspillet. Vi klarte målet vårt og vel så det. Vi er stolte.

Imorgen blir det Tusenfryd og bare kos. Laget hilser til alle der hjemme.Vi kommer til Havøysund i tolv-ett tiden på lørdag formiddag. Det ryktes at vi ble det beste Finnmarkslaget her i Norway Cup.