Havøysund videre til 16 delsfinalen

Havøysund var i går på Ullevål stadion som ballgutter i tippeligakampen mellom Lyn og Fredrikstad. Det inspirerte til nok en seier.
Havøysund guttene klarte nok en sliteseier i Norway Cup. Laget spilte mot Træff, et lag fra Molde og vant 1-0. Kampen begynte litt famlende fra Havøysund sin side. Taktikken var endret noe for å kunne få til et bedre samspill. Det fungerte ikke som det skulle, så det lite effektive spillet fortsatte kampen igjennom. Vi vil i den neste kampen gå tilbake til den opprinnelig planen vår.

Havøysund fikk sitt eneste mål i midten av første omgang. Det var Mike Johansen som klarte å putte ballen i mål. Havøysund hadde flere sjanser, men klarte ikke å få ballen i mål. Havøysund var best i denne omgangen.

Hele andre omgangen ble slitsom for Havøysund, men keeperen vår Hans-Fredrik Hansen, sammen med forsvaret, holdte buret rent, men det var på nære nippen at vi fikk et baklengsmål.

Laget kjemper tøft hele tiden, men det kan holde hardt til tider. Vi har flere skadete spillere. I tillegg til dem vi nevnte i går, har vi fått to forstuva fingre. Det er Mike Johansen og Vegard Kristiansen som har vært uheldige. Mike måtte ut av banen idag med en kraftig hoven tommel.

Laget er nå klar for 16-dels-finalen i A-sluttspillet etter to seire og en uavgjort i de innledende kampene. Vi kom på andre plass i avdlingen og har like mange poeng som det laget som vant. Vi har litt dårligere målforskjell. Hvem vi skal spille mot er ennå ikke klart. Kampen går i morgen ettermiddag rett før klokken 15.

I går kveld var laget invitert av tippeligalaget Lyn til å være ballgutter i oppgjøret mellom Lyn og Fredrikstad. Der fikk vi se skikkelig fotballspill. Det var skillig stemning på banen med over 8000 tilskuere. Mike og Vegard som sto foran supporterne til Fredrikstad, fikk en skikkelig opplevelse av hvor mye liv supporterne kan lage. Når laget er med på slike opplevelser, blir de kraftig inspirerte..

Det er nok lagets motivasjon som gjør at det har gått så bra så langt, og laget lover å stå på i neste kamp.