perasle_100x133

Medalje og blomster på Slippen

Sist lørdag ble daglig leder ved AS Havøysund Patentslipp, Per Asle Seppola, tildelt Det Kgl.Selskap for Norges Vels "Medalje for lang og tro tjeneste". Samtidig ble det markert at Frank Jørgensen har vært lenge i bedriften.

Medaljen til Per Asle er blant annet til heder til arbeidstakere med minst 30 år hos samme arbeidsgiver. Den er en påskjønnelse som viser at bedriften verdsetter erfaring og stabilitet, noe Per Asle så absolutt er et eksempel på.

Per Asle hadde sin første arbeidsdag på "Slippen" 7. august 1967 og har dermed passert førti sammenhengende år i bedriften. I løpet av alle disse årene har Per Asle samlet mye erfaring og er blitt en kjent og kunnskapsrik person blant båteiere langs kysten.

Samtidig fikk Frank Jørgensen blomster for lang tjeneste i bedriften. Frank hadde sin første arbeidsdag på slippen 22. april 1980, og har dermed passert 27 års tjeneste. I dag jobber Frank som formann, og sprer om seg med sine kunnskaper.

peraslearvidfrank
Per Asle Seppola (t.v), Arvid Mathisen, og Frank Jørgensen. Styreleder Arvid Mathisen overrakte medalje og blomster til Per- Asle og Frank.
perasle_650x867
Per Asle Seppola. Tekst/foto: Bernt Sjursen.

Skjema