Grete Remen og Ingalill_150x113

Postbua er best

Postbua i Havøysund ble tirsdag 8. mai kåret til Nord-Norges beste butikk med ”Post i butikk”. En MMI undersøkelse viser at Grete Borch og hennes medarbeidere fikk 90 av 100 mulige poeng.

Distriktssjef i Nord-Troms og Finnmark for ”Post i butikk”, Ole Remen, var i Havøysund for å gratulere Grete Borch og hennes medarbeidere med prisen.

 

Tidligere i år gjennomførte MMI en undersøkelse om hvor fornøyd kundene var med ”Post i butikk”. Det er nærmere 1500 butikker som har ”Post i butikk”.  Flere forhold ble sjekket, blant annet service, interiør, kompetanse og åpningstid.

 

Postbua fikk 90 poeng av 100 mulige. Det var kun en butikk i landet som fikk bedre resultat. Dette betyr at Grete og hennes medarbeidere var den beste butikken i Nord-Norge og den nest beste i hele landet.

 

Grete har jobbet 32 år med post; 27 år i postverket og 5 år med ”Post i butikk”. Hennes medarbeidere Inger Krum og Evy Hansen har lang erfaring med postarbeid. De var dessverre ikke tilstede da markeringen fant sted.

Måsøy kommune gratulerer!

Grete Remen og Ingalill_550x413
Det ble blomster fra Måsøy kommune. Ole Remen (t.v.), Grete Borch og Ingalill Olsen
Grete med gjester_550x413
-Vi er svært fornøyd med servicen vi får av Grete og hennes medarbeidere, forteller Ansten Mathisen (t.v) og Lasse Jørgensen.

Skjema