Labb og line ski cup_145x97

Skisesongen er i gang

Skiløypene i lysløypa er åpnet og onsdag 1. februar kl. 18.00 starter vi med Labb & Line-skicup. Skicupene vil bli kjørt hver onsdag framover til vi i allefall har nådd 7 skicuper tilsammen.

  1 / 7 
 
 
 


Labb & Line – skicup er populært og i fjor deltok det 96 personer. Skiklubben håper på samme oppslutning i år. Kanskje kan man også håpe på deltakelse fra flere voksne i år. Så håper skiklubben at foreldre og andre stiller opp slik de bruker, til dugnad under skicupene med vaffelrøre, som vaffel/kaffeselgere og til speakertjeneste. Som vanlig planlegges det avslutning med en minigalla og premieutdeling i Polarhallen den 15. juni. Forøvrig dagen før den årlige Dansegallaen der dansebandene Polarlys og Rikingan spiller. Premieringen er som tidligere år:

5 – 7 cuper - full premiering,
3 - 4 cuper - lavere premiering
1 -2 cuper - lavest premiering.
 
Medlems- og rennkontingent vil bli:
Under 16 år kr. 50,-
Over 16 år kr. 100,-
Startkontingent skicup:
Medlemmer kr 20,-
Ikke medlemmer kr. 40,-
 
Ved kjøp av medlemskap er startkontingenten for en skicup inkludert i prisen. I tillegg får medlemmene en gave.
 
Skiklubben vil så langt som mulig kjøre løype i løypetraseen hver dag framover. Med det så håper skiklubben å få så mange som mulig ut på ski hele vinteren gjennom. Ny snescooter skal kjøpes inn og den gamle skal selges. Er det noen som er interessert i den, så henvend dere til skiklubben.
 
Mange bruker lysløypa til vanlig turgåing til fots, og det er flott. Men en liten henstilling fra skiklubben; gå ikke i de oppkjørte løypene de skal forbeholdes skigåere.
 
Skiklubben vil avholde årsmøte onsdag 14. mars kl. 19.00.  Er det saker som ønskes tatt opp, ber skiklubben om at de sendes til styret.
 
Havøysund Skiklubb ønsker alle velkommen til nok en ny skisesong og oppfordrer til mye bruk av den flotte lysløypa i Dalbotn.

Skjema