tv aksjon 2010_100x40

TV-aksjonen 2010

Organisasjonen FLYKTNINGHJELPEN er tildelt NRKs årlige innsamlingsaksjon, og har som tradisjon et felles møtepunkt for dugnad og frivillighet i Norge. 24. oktober går årets TV-aksjon av stabelen, og kommunekomiteen håper at dere også i år ønsker å støtte årets TV-aksjon med et økonomisk bidrag.

Flyktninghjelpen har som fokus Å HJELPE DE SOM HAR ALLE ODDS MOT SEG. Om lag 43 millioner mennesker er i dag på flukt på grunn av krig og konflikt. De trenger hjelp og beskyttelse. Pegnene fra årets aksjon skal gå til mat og husly, drift av flyktningleirer, utdanning og fri rettshjelp.

Pengene fra TV-aksjonen  NRK Flyktninghjelpen vil bli bruk til å hjelpe mennesker på flukt i syv av de hardest rammede landene i verden. Dette er Den Demokratiske Republikken Kongo, Sudan, Somalia, Det okkuperte Palestinske Området, Afghanistan og Pakistan. I tillegg vil pengene være avgjørende for å kunne starte hjelparbeid i land hvor konflikter oppstår.

Vi i kommunekomiteen ønsker å sette fokus på at vi alle i kommunen er med på slagordet:
JEG GÅR FOR TV-AKSJONEN!

I løpet av uken vil det være forskjellige arrangementer i distriktet og i Havøysund.

Støtteorganisasjonene til FLYKTNINGHJELPEN, er COOP, og dermed alle medlemmer, Lions og Utdanningsforbundet! Som dere forstår, blir det mange frivillige bøssebærere i år!

Vi ber om støtte til TV-aksjonen og organisasjonen FLYKTNINGHJELPEN.
Innsamlingskonto: 8380.08.09005

 

Skjema