Werner J lite bilde_150x100

Ungdom bygger hus

Det er fortiden stor husbyggeaktivitet i Havøysund. Tidligere i år ble åtte borettslagsleiligheter innflyttingsklare. Nå bygges det to nye eneboliger i samme område. Rett før nyttår var fem kommunale boliger ferdige.
Husprisene i Havøysund har de siste årene økt kraftig. Dette gjør at det nå kan lønne seg å bygge nytt. Vi treffer Werner Jensen i hektisk aktivitet rundt den nye grunnmuren som snart er ferdig. På grunnmuren skal det nye huset stå. Werner og hans familie satser friskt. Familien bygger nytt hus i Nordregate i Havøysund. Prisen på huset antydes til nærmere 1,7 millioner. Det hjelper på at tomta ble rimelig og at kommunen ikke tar noe for tilknytning til vann og avløp. Werner bygger ikke huset i det nye boligfeltet. Han bygger på en ledig tomt nært sentrum. Det er en annen familie som også bygger nytt hus. De har fått den beste utsikttomta i det nye boligfeltet øverst oppe i Vannkumdalen. Det huset ser vi på bildet bak Werner.
Werner Jensen_600x900
Werner Jensen i hektisk aktivitet med grunnmuren hvor nyhuset til familien skal bygges. Bakerst i bildet ser vi huset som bygges i Vannkumdalen boligfelt.

Skjema