Veteranbil

Veteranbiler og motorsykler til Havøysund

Lørdag kan du beskue veteranbiler og gamle motorsykler i sentrum av Havøysund. Da kommer Hammerfest og Kvalsund Motorhistoriske Forening på besøk til Havøysund med et 10 talls biler og motorsykler, som blir stående i sentrum mellom kl. 12.00 og kl. 13.00. Da kan du se på kjøretøyene og slå av en prat med de stolte eierne.

Hammerfest og Kvalsund Motorhistoriske Forening er en nystiftet klubb for interesserte i kjøretøy som er eldre enn 30 år. Medlemmene er bosatt i Hammerfest og Kvalsund, men foreningen er selvsagt åpen for medlemmer også fra andre kommuner.

Som første offisielle tur har de valgt ut kystens perle, Havøysund som reisemål. Til denne turen har det foreløpig meldt seg på 10 kjøretøyer, både motorsykler og biler. Blant motorsyklene er det alt fra krigsmodeller fra 40-tallet opp til mer kjente merker fra 70-tallet, som vi alle litt eldre husker. Blant bilene som er påmeldt er det fra en liten sportsmodell fra 50-tallet, til mer luksuriøse 70-tallsmodeller.
 
De ankommer Havøysund lørdag den 31. juli kl.1200 og vil da stille ut herlighetene sine, kjøretøyene altså, i sentrum av Havøysund og vil stå der en times tid. Eierne vil være til stede og de elsker å svare på spørsmål om kjøretøyene. Vel møtt !

Skjema