klassetur 7

7. klasse på tur til Oslo

Mandag 20.mai var det en spent gjeng som dro ned til Oslo. Etter å ha kommet på plass i leilighetene våre, var det tid for middag før vi tok turen til operabygget.

På tirsdagen var det opp å spise frokost før vi tok turen til Slottet hvor vi også besøkte Slottsparken. Videre gikk turen til Stortinget hvor Geir A. Iversen møtte oss. Etter at sikkerhetskontrollen var gjennomført fikk vi ei flott omvisning av Benedicte Fjeldberg. Vi fikk også møte Trygve Slagsvold Vedum og Sandra Borch. I stortingssalen fikk vi høre Jan Tore Sanner snakke om fraværsgrensa i skolen, et tema som er aktuelt for elevene så det passet jo bra. Etter omvisningen spanderte Geir lunsj på oss på Stortinget. Flott å ha en stortingspolitiker fra Finnmark som tok oss så godt imot. Vi fikk også tid til å besøke Vigelandsparken samme dag i finværet. Men, det er ikke bare i Finnmark været skifter raskt. På ettermiddagen ble det regn, så da dro vi alle på Escape room. Her var målet å komme seg ut av et låst rom på 60 min. En gøy oppgave som inkluderer alle, og krever samarbeid og hjernetrim. På onsdagen startet vi dagen i Holmenkollen med besøk på skimuseet, i hopptårnet og i skisimulatoren. Etter lunsj tok vi turen til Rush –trampolinepark. Her hoppet voksne og barn seg svette på de mange ulike trampolinene. Vi fikk også tid til shopping, før vi måtte pakke koffertene og sette kursen nordover igjen. Tidlig torsdag morgen var det hjemreise. Vi var så heldige å komme rett hjem til Bolystukas folkefest etter noen flotte dager i Oslo.

7.kl har selv tatt initiativ til denne turen. De har skrevet søknader, og jobbet dugnad for å få inn midler til denne turen. Vi vil rette en stor takk til Repvåg Kraftlag som er hovedsponsor for denne turen. I tillegg takker vi alle som har bidratt med sponsing, transport og som har støttet klassens dugnader. Vi har et fantastisk lokalmiljø som gjør at vi får til reiser som dette – en opplevelse for livet.

Foruten Repvåg Kraftlag har disse sponset oss:  

-          Havøysund hotell.

-          Byggtorget.

-          Lions.

-          Frydenbø.

-          Harald Haagensen Trading AS.

-          NorLines.

-          Havøysund Taxi.

-          Blomsterservice.

-          Tobø.

-          Coop Havøysund.

-          Stabell`s Havøysund.

 

Hilsen 7.klasse ved Havøysund skole.

klassetur 7
klassetur 7
klassetur 7
klassetur 7
klassetur 7
klassetur 7
klassetur 7

Skjema