Beatleskonsert2 (002)_145x82

Beatles-konsert med trøkk

Av Gerhard Olsen

Havøysund Musikkforening, HMF, presenterer “The Beatles in concert”. Det skjer lørdag 28/5.»

Slik sto det å lese på plakatene som kom opp i begynnelsen av mai.

Så er lørdagen passert, showet presentert, og for oss som fikk være tilstede, ble det en vel anvendt kveld på samfunnssalen i Havøysund. HMF er et orkester med mange talenter, men denne gangen hadde de valgt å ytterligere styrke besetningen både på instrumental-  og på sangsiden.

Det ble trøkk der det skulle være, og et mer varsomt lydbilde når sanger som «Yesterday» og «The long and winding road» skulle framføres.

Showet åpnet (selvfølgelig) med «Sgt. Pepper`s lonely hearts club band» og at det var tyve år siden bandet fikk sin opplæring. Og spillelisten var lang: 10 låter før pausen, og 10 etter pausen.

Bernth R. Sjursen bandt det hele flott sammen med små anekdoter om bandets liv og levnet gjennom hele 1960-tallet. Og for oss som er 64 pluss, eller 64 minus, gikk det meste rett hjem.

Jeg tar ikke med hele spillelisten her, men vil i tillegg til de tre låtene som er nevnt foran, ta med sanger som «Let it be», «Come together» og «Carry that weight».   Et godt tverrsnitt av Beatles- låter.

Solistene leverte, HMF med dirigent Alfred Stabell leverte, og for oss i salen ble det en meget hyggelig kveld.

Vel blåst Havøysund Musikkforening!

Beatleskonsert2 (002).jpg

Havøysund Musikkforening med Marte Stabell som solist i «Yesterday».  Andre sangsolister under forestillingen var Hanne Olaisen, Nancy Camilla Jørgensen, Steinar Olaisen, Ragnhild Hedlund og Kormakur Bragason. Solist på gitar Frode Johansen og på piano Victoria Kalinchuk. Foto: Mette Olsen.

Skjema