Billedkunstneren og smeden vurderer etablering i Snefjord

Billedkunstner Hanne Grete Einarsen og smed Trond Nilsen orienterte om sine planer om å bruke Snefjord skole som sin arena på folkemøtet i Snefjord torsdag 9. desember. Paret vil nå se nærmere på muligheten til å etablere seg i og flytte til Snefjord sommeren 2005.
Det ble arrangert et folkemøte i Snefjord torsdag 9. desember. Billedkunstner Hanne Grete Einarsen og smed Trond Nilsen orienterte om sine planer om å bruke Snefjord skole som sin arena. Paret vil nå se nærmere på muligheten til å etablere seg i og flytte til Snefjord sommeren 2005.

Prosjektet er ikke ferdig utredet - det vil ta noe tid og forandringer vil skje på veien fram. Foreløpig prosjektskisse inneholder bl.a. etablering av verksteder som keramikk, grafikk, foto, smie og forfatterverksted. I tillegg vil det være to visningsrom for innøving av bl.a. teaterstykker, musikk, og performance. Det skal også tilrettelegges for kursvirksomhet og work shop. Bibliotek skal bygges opp med fagbøker innenfor arkitektur, design, kunst, stilhistorie, form og estetikk. Materialutsalg etableres som nettbutikk.

Skjema