dansegalla _145x135

Dansegalla 4. juni 2016

Dansebandene Saturn og Mix skal vil være bandene som spiller opp til dans i Polarhallen 4. juni. I tradisjons tro vil det bli dansemusikk non-stop fra kl. 20.00 om kvelden til kl. 02.00 om natta.

Saturn som kommer fra Alta, kjenner vel de fleste. Bandmedlemmer er Edmund Larsen, tangenter, saxafon og sang Bjørnar Pedersen, sologitar Steinar Stensland, bass Are Leinan, rytmegitar og sang Einar Helgesen, trommer.   De er etterhvert blitt et fast innslag hos oss og spiller i Polarhallen for 4. gang.

dansegalla.jpg

Dansebandet MIX kommer i fra Trofors og har holdt på i over 30 år. De har gitt ut to kassetter og flere CD-er. De har også hatt 5 – 6 DVDer med på Dansefot Jukeboks. Den melodien som har ligget

der lengst (fra 2005) har tittelen “E ska tenne alle stjernån”. Hvis du kikker på YouTube og søker på “dansebandetmix” så vil du finne de fleste DVDene som vi har produsert.

Vi legger med noen linker nedenfor.....

 

Link til “En sang om gammeltia” - https://www.youtube.com/watch?v=nP81FmHa0DE

Link til “E ska tenne alle stjernån” - https://www.youtube.com/watch?v=CLBzly9k404

Link til “Du kom og du gjekk” - https://www.youtube.com/watch?v=CKctQ5kbOiw

Link til “Fjøsrock på festen” -  https://www.youtube.com/watch?v=16fi2WoVcKw

dansegalla 1.jpg

Besetningen i dansebandet MIX er i dag:

 

Ståle Svartvatn           - vokal og gitar

Roger Svartvatn          - trommer

Roar Tøgersen            - tangentinstrument/kor

Jørn Ove Nygård         - bass

 

Det er bare å pusse danseskoene og gjøre seg klare. Som tidligere år, regner vi også denne gangen med storinnrykk med campingvogner og blier fra fjern og nær. Havøysund Skiklubb står som alle år tidligere som arrangør.

Dagen før,  den 3. juni blir det minigalla for barn der vi deler ut premier etter skicupavslutning. Litt underholdning blir det sikkert også.

Skjema