operaball presse_740x491_cropped_100x121

Finnmark operakor søker sangere

Finnmark operakor søker sangtalenter i Finnmark - også fra Måsøy. I regi av Sangkraft berlevåg gjennomføres det i disse dager prøvesynging flere steder i Finnmark.

Finnmark operakor har hatt stor suksess med forestillingen Operaball som ble satt opp med sangere fra hele Finnmark i Berlevåg den 5. september i år.

Tilstede under forestillinga var sjefen for Den Norske Opera og Ballett, operadirektør Tom Remlov, som til avisa Finnmarken uttaler:

"Dette var strålende, underholdene, rørende, veldig imponerende og høy kvalitet. – De strekker seg langt utover amatørambisjonene. At et kor har slike ambisjoner, er veldig spesielt. – Det krever en sterk vilje å få til såpass mye på kort tid, det viser at Sangkraft Berlevåg etter hvert kan bli en partner for oss, sier Remlov"

Sangkraft Berlevåg som sammen med Musikk i FInnmark er drivkaften bak prosjektet søker nå å sette i gang med nye oppsettinger. Planen er at ”Les Miserables/Miss Saigon” settes opp som helaftens forestilling i mars 2011. I den forbindelse settes det opp auditions rundt om i Finnmark, der sangere over 17 år kan møte opp.

Audition avholdes i perioden 1. - 3.10.10. Synes du dette høres spennende ut, finner du mer informasjon HER.

operaball presse_740x491

Skjema