musikere_100x123

Fono Finnmark søker etter talentfulle og ambisiøse artister

Fono Finnmark deler ut inntil en halv million kroner i stipend til de mest talentfulle musikkartistene i fylket. Midlene deles ut til produksjons- og markedsføringstiltak av musikk som fortjener å bli lansert til et stort publikum. Nå trenger vi din hjelp til å finne de beste prosjektene i Finnmark innen søknadsfristen 15. oktober!

Vi vet at det er mange dyktige musikere i Finnmark, men mange av disse trenger ekstra drahjelp for å kunne slå gjennom nasjonalt eller internasjonalt. Stipendet fra Fono Finnmark er en slik drahjelp, hvor vi gir økonomisk støtte til innspilling, utgivelse og markedsføring av musikkproduksjoner med et stort potensial.

Er du musiker eller produsent selv, gå rett til fonofinnmark.no  hvor du finner mer informasjon og søknadsskjema.

Kjenner du andre musikere? Vennligst videresend denne meldingen. Det vil være synd om gode prosjekter eller utgivelser går i glemmeboken fordi det mangler økonomiske ressurser.

Vi ser etter

  • dyktige musikere eller band med bostedsadresse i Finnmark
  • som ønsker å produsere et album, en video og lignende
  • og/eller trenger penger til markedsføring av en musikkproduksjon

Gå til fonofinnmark.no  for mer informasjon om stipendordningen.

Søknadsfristen er 15. oktober, og det er kun artister med bostedsadresse i Finnmark som kan søke. Tildelingen skjer innen 15. desember, og midlene går til aktiviteter som skal gjennomføres neste kalenderår. Stipendet forutsetter en prosjektbeskrivelse, budsjett, markedsplan og at minst 50 prosent av prosjektet er finansiert fra andre kilder. I søknaden må det sendes inn tre demolåter, som er et viktig grunnlag for vurderingen av søknaden. Musikk i Finnmark administrerer ordningen.

 


 

 

Skjema