koronavirus

Forebyggende tiltak -Koronavirus - Covid-19 i Måsøy kommune

Klubb1
Klubb1 holder stengt på ubestemt tid. Dette er et tiltak for å forebygge og forhindre eventuell koronasmitte.
Har du symptomer på luftveisinfeksjon og lurer på om det kan være korona? Her er noen svar på vanlige spørsmål om koronaviruset: https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/ Er du fremdeles i tvil, ring fastlege eller legevakt for vurdering.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen på Klubb1 når vi åpner igjen.

Måsøy folkebibliotek
Måsøy folkebibliotek stenger for besøkende fra 13.03.20 – dette på ubestemt tid. Dette er et tiltak for å forebygge og forhindre eventuell koronasmitte.

Ta kontakt med oss på e-post: lja@masoy.kommune.no eller telefon: 46 83 73 82 om du trenger å forlenge lån utover det du kan gjøre selv via Måsøy kommunes hjemmeside Link: https://masoy-fb.mikromarc.no/Mikromarc3/web/default.aspx?db=masoy-fb&unit=6473

Har du symptomer på luftveisinfeksjon og lurer på om det kan være korona? Her er noen svar på vanlige spørsmål om koronaviruset: https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

Er du fremdeles i tvil, ring fastlege eller legevakt for vurdering.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til biblioteket når vi åpner igjen.

Havøysund IL
I disse dager med koronavirus er det viktig med forebyggende tiltak.
Havøysund idrettslag har også fått oppfordringer fra våre forbund. Vi vil derfor AVLYSE all aktivitet ut april måned foreløpig.

Leder
Havøysund Idrettslag

Tirsdagskafeer på Daltun - Avlyst
Pga Koronavirus ønsker vi å være føre-var og velger derfor å avlyse fremtidige tirsdagskafeer på Daltun de neste ukene. Håper på forståelse rundt dette.

 

 

Skjema