innebandy juniolaget_145x96

Havøysund IL innebandy til Fredrikstad

Torsdag 3. september setter 9 spente ungdommer, trenere og reiseledere fra Havøysund, kursen sørover til Fredrikstad. Målet er deltakelse i Norges største innebandyturnering. En tur som er finansiert gjennom dugnad, loddsalg og sponsing.

Turneringen, eller Planke cupen som den heter, går 4. til 6. september og er som sagt Norges største innebandyturnering. Havøysund IL Innebandy stiller i gutter 14 år og møter Greåker, Hvaler og Ulla/Kise i gruppespillet. Så blir det spenning å se om våre gutter og jenter når videre og kan ende opp i et sluttspill?

Turen er kommet i stand som følge av få tilbud for denne gruppe spillere her Nord, forteller Isabelle Pedersen som er en av lederne i Havøysund IL Innebandy. Turen vil forhåpentligvis gi spillerne og trenerne mye læring, samt at man får anledning til å spille innebandy mot nye lag/folk og høste nye erfaringer. Læring og erfaring som vil komme godt med for våre håpefulle unge når de skal spille i serier her oppe i nord.

Som sagt så er turen finansiert gjennom dugnad, loddsalg og ikke minst sponsing. I den anledning takker Havøysund IL Innebandy Coop Havøysund, Havøysund Patentslipp, Robert Brochmann AS og Arctic Wind for betydelig sponsing til denne turen. Vi må også rette en takk til restauranten Mona Lisa og eieren Navaz Virani som sponser lunsj på oss i Oslo. Ellers takker vi alle som har vært med å støttet oss. Uten dere og sponsorer hadde ikke denne turen vært mulig å gjennomføre.

Havøysund Idrettslag og alle andre ønsker juniorlaget lykke til i turneringen.

Skjema