bobil_145x109

Havøysund Skiklubb sin langhelg 3. og 4. juni

Allerede torsdag ettermiddag var de første bobilene og campingvognene på plass utafor Polarhallen. Det blir langhelg for Havøysund Skiklubb denne helga med minigalla og et oppvarmingsshow på fredag og til slutt Dansegalla på lørdags kveld. Først er det minigalla for hele familien mellom kl. 18.30 – 20.00. Her har skiklubben premieutdeling etter vinterens skicuper og underholdning med Mortininis. Kl. 21.00 blir det voksenarrangement med MIX og Mortininis fantastiske verden. Denne varer fram til kl. 24.00. Så kulminerer det hele med årets Dansegalla på lørdagen hvor dørene åpner kl. 19.30.

 Besøkende kommer langveis fra. Sist hadde skiklubben over 70 campingbiler utafor Polarhallen og skolen. Rekorden er fra 2014 da over 110 vogner sto parkert her. Hvor mange som kommer i år er vanskelig å si, men forhåndspåmeldingen er meget god og skiklubben håper fjorårets tall kan slåes.

Men arrangementene er også rettet mot Havøysunds befolkning. Skiklubben håper så mange som mulig fra stedet stiller opp. De tilreisende spør alltid hvor Havøysundværingene blir av. Denne gangen så oppfordrer vi så mange som mulig til å stille opp både fredag og lørdag, slik at det blir et skikkelig arrangement som setter spor etter seg.

Og spor etter Havøysund skiklubb, det finner vi i bla i Dalbotn. Her har skiklubben med inntekter fra nettopp gjort det mulig å lage en fantastisk turløype for utfart både sommer som vinter. Nye inntekter til klubben vil gi muligheter for nye anlegg. Kanskje anlegg for sykling blir neste prosjekt. Hvem vet? Kun nok penger i kassa vil avgjøre det. Så derfor er oppfordringen at alle støtter opp om arrangementet i Polarhallen og ikke minst den årlige Dansegalla.


Se plakat her

Skjema