brannøvelse_100x75

Havøysund skole ble vinnere av nasjonal brannøvelse 2010

Havøysund skole ble vinnere av nasjonal brannøvelse 2010. Brannsjef Stein Kristiansen fra Måsøy Brannvesen har overlevert sjekken på vegene av Norsk Brannvernforening, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap og If skadeforsikring til undervisningsinspektør ved Havøysund skole Odd A. Møller.

Nasjonal brannøvelse organiseres gjennom stiftelsen Norsk brannvernforening i forbindelse med brannvernuka 2010 som ble avholdt landet rundt i uke 38. Av totalt 3417 påmeldinger rundt om i landets 19 fylker + Svalbard, ble Havøysund skole trukket ut som vinner.

Brannbilen til Måsøy Brannvesen ankom Havøysund Skole med blålys midt i storefri på torsdag for å overrekke premien på kr. 25.000,- som skal benyttes til sikkerhetsutstyr ved skolen.

Elevene samlet seg rundt brannbilen for å få den glade nyheten og jubelen sto i taket da vinneren av hovedpremien ble annonsert.
 
Undervisningsinspektør  ved skolen takket brannsjefen og representanten fra If skadeforsikring for sjekken og viste til det gode samarbeidet mellom brannvesenet og skolen. Undervisningsinspektør kunne fortelle at ved siste brannøvelse på skolen var samtlige elever og lærer på oppmøteplass 3 minutter etter at alarmen var utløst, noe som er imponerende.
 
vinnere av nasjonal brannøvelse  2010  005
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vinnere av nasjonal brannøvelse  2010  007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vinnere av nasjonal brannøvelse  2010  017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vinnere av nasjonal brannøvelse  2010  018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vinnere av nasjonal brannøvelse  2010  021

Skjema