HAVØYSUNDGUTTER MED PÅ BRONSELAGET

Tøff motstand fra Sverige og Finland, men seier 8-2 over vertslaget Russland, sikret bronsen til Norges innebandylag under Barents Winter Games 2016 som gikk av stabelen i Murmansk i helgen. Flere finnmarkinger var med på bronselaget og blant disse finner vi også 4 fra Havøysund IL. Sebastian Grøholdt, Anders Mathisen Pedersen, Asgeir Eliassen og Viktor Leonhardsen representerte Havøysund IL på Norges lag. 

 


  1 / 65 
 
 
 


De øvrige fra Finnmark var Thomas Pedersen, Alta IBK og Nils Olaf Eira Hætta, Kautokeino IBK, mens resten av laget kom fra ulike steder i Troms og Nordland. Kampene ble tøffe, særlig mot innebandynasjonene Sverige og Finland. Mot Sverige tapte Norge 13-0 og mot Finland 4-2. Men bronsen ble sikret med seier 8-2 over vertsnasjonen Russland. Dette gjorde at bronsemedaljen var rundt halsen ved hjemkomst mandag til Havøysund. Også pokalen for bronseplassen kom til Havøysund. Siden Havøysund IL var så godt representert ble det bestemt at pokalen for bronseplassen skal stå i premieskapet til Havøysund IL sammen med lagbilde av den nordnorske troppen, som spilte med det norske flagget på brystet.

 

Det er all grunn til å være stolte av våre gutter og gratulere dem så mye for innsatsen. Dette viser at vi har gutter i vår midte som holder et nivå helt på høyde og vel så det, med andre i hele Nord-Norge og Barentsregionen.

Skjema