Koronavirus informasjon

Informasjon fra beredskapsledelsen

Vi har en oversiktlig situasjon med tanke på smitte i kommunen, og man ser at det er mulig å drifte samfunnet tilnærmet «normalt». Folk har vært utrolig flinke, og følger smittevernregler så langt det lar seg gjøre.

Det «knaker» litt i sømmene i skole og barnehage på grunn av mangel på personell. Ansatte har gjort en kjempeinnsats for å holde hjulene i gang, og det er nesten utrolig at man har klart å holde det gående uten noen andre følger enn små reduksjoner i åpningstiden enkelte dager.
Man forsøker å skaffe vikarer, men det viser seg å ikke være så enkelt å finne de som allerede har godkjent politiattest - noe som er påkrevd.

Rådhuset åpner nå dørene, men vi anbefaler allikevel besøkende folk å ta kontakt for å avtale tid.

Biblioteket åpner for publikum i morgen, 1. desember.

En etterlengtet juleferie står snart for døren. Vi gleder oss til å treffe slekt og venner og det er viktig å kunne gjennomføre dette på en trygg måte. Regjeringen fraråder nå unødvendige reiser innenlands, men de viktigste reisene, som å reise hjem til jul, kan være en nødvendig reise for den enkelte. Helsemyndighetene oppfordrer reisende fra områder med høy smitteforekomst til å være særlig forsiktige de første 10 dagene etter ankomst.

Hold avstand – vask hender!

Bernth R. Sjursen
Ordfører

Skjema