julekonsert 2016_145x70

Julekonsert i Havøysund Kirke

Onsdag 14. desember (2016), var dagen for årets julekonsert i kirka vår. Med var, som vanlig, Havøysund Musikkforening (HMF), Kulturskoleelever, Hanne & Steinar Olaisen, Georg Mathisen og vår dyktige organist Victoria Kalinichuk. I tillegg hadde vi i år med oss organisten i Storfjord Kirke, Natalia Furmankova. Victoria og Natalia har hatt et musikalsk samarbeid i år. Noe som har resultert i at Victoria har spilt i Storfjord Kirke og nå var det Natalias tur til å spille i vår kirke.


  1 / 12 
 
Hanne Olaisen (foto Bernth Sjursen).jpg 
Hanne Olaisen (foto Bernth Sjursen).jpg
 


Konserten begynte med "White Christmas", spilt av vår dyktige 40-åring: Havøysund Musikkforening. Dirigert av Alfred Stabell jr. Deretter ble det tenning av lys med nydelige Susanne Sjursen. Så fulgte en av de virkelige flotte sangene til gruppa "Skjulte Skatter": "Et lys skinner i mørketid", framført av Steinar Olaisen (kor: Hanne Olaisen).

Deretter bare fortsatte konserten med gode, gamle julesanger og piano- og orgelstykker framført av Victoria Kalinichuk og Natalia Furmankova. Midt i konserten kom en liten overraskelse. En talentfull 3. klassing, Michelle Pires, framførte russiske julesanger på pianoet, samtidig som hun sang! Virkelig en perle, som også et lydhørt publikum viste å sette pris på. Det ble trampeklapp etter framføringen til den talentfulle 8-åringen.

Mot slutten av konserten kom enda en sang av gruppa "Skjulte Skatter": "Den første julepresang". Framført av Hanne Olaisen, sammen med talentfulle Kulturskoleelever: Susanne Sjursen, Mia Lyder, Michelle Pires og Mie Leonhardsen. - En rørende sang, hvor lille Michelle og Hanne avsluttet sangen i lag. Et parti av sangen som gjorde ikke bare publikum og Hanne rørt. Da var det bare å tenke på noe annet og synge så godt man kunne, med en stor klump i halsen.

Vi som var med på årets julekonsert i Havøysund Kirke, ønsker å takke alle som hadde våget seg ut på glattisen, for å komme i kirka og høre

på oss!   TUSEN TAKK!                   

Skjema