en siste sjanse

Kjære Havøysund - Dette er ett personlig brev til deg fra oss i En Siste Sjanse

 

Som du kanskje allerede vet, så holder vi for tiden på med å hjelpe de hjemløse kattene i Havøysund. ESS er en frivillig dyrevernorganisasjon som arbeider for å gi alle dyr i nød en siste sjanse til ett godt liv. Vi hjelper både hund, katt, fugl og fisk – uansett hvem som måtte trenge oss. Og akkurat nå er det de mange hjemløse kattene i Havøysund som trenger vår hjelp. Vi har så langt tatt til oss 10 katter, men det er fortsatt mange der ute som trenger hjelp. Vi tror vi vil ende opp med opp mot 20 katter.

Hva gjør vi? Hva skjer med kattene?
Vi fanger inn kattene med fangstbur, de blir så plassert i krisehjem i Havøysund før de fraktes til varige fosterhjem andre steder i fylket. Hvor de så blir undersøkt av veterinær, behandlet for sykdom, kastrert, vaksinert og ID-merket. I fosterhjemmet jobber de med å få kattene tamme og trygge, før de til slutt blir omplassert til sine drømmehjem.

Som de fleste av dere sikkert vet, så er det ikke noe nytt at det dannes kolonier med hjemløse katter i Havøysund. Vi ønsker å hjelpe Havøysund med å endre dette. Vi vil derfor å fange inn absolutt alle de hjemløse kattene, og vi ønsker å hjelpe til med forebyggende arbeid i framtiden for å unngå at det dannes nye kolonier. Men for å få til dette så trenger vi DIN hjelp.

Hva kan du gjøre for å hjelpe?
Vi trenger hjelp med innfangst av kattene, og noen som kan bidra med skyss. Vi behøver folk som vil åpne hjemmene sine og være krisehjem for kattene. Det eneste du må ha er ett ledig rom hvor katten kan få bo til vi finner ett fosterhjem, dette koster ingenting da ESS dekker alle utgifter. For å kunne lokalisere alle kattene, ber vi deg om å holde øyne og ører åpne – og gi oss tips om du skulle ha noe informasjon. For å kunne hjelpe alle disse kattene, så behøver vi også økonomisk støtte. Vi har søkt til Måsøy Kommune om bistand, men søknaden vil dessverre ikke behandlet før i slutten av oktober. Disse kattene kan ikke vente, de trenger hjelp før vinteren kommer. Om du ønsker å bidra kan dette gjøres ved å gi pengegaver og donasjoner. Eller du kan arrangere lotteri, flaskeinnsamling eller annet til inntekt for ESS. Vi trenger all den hjelpen vi kan få, og setter pris på hver eneste krone.

Om du ønsker å hjelpe kan du ta kontakt via vår facebook-side « En Siste Sjanse », eller melde deg inn i facebook-gruppen « ESS – Havøysund » eller sende oss en mail til post@ensistesjanse.no. Donasjoner kan gis via enten Bank 1503.70.40379 eller Vipps 12308 .
TUSEN TAKK FOR HJELPEN!

Skjema