Kommunebarometeret

Kommunebarometeret

«Etter flere mørke år begynner det å lysne i Måsøy» slik starter presentasjonen av Måsøy kommune i ukens utgave av Kommunal Rapport. 

Kommunen har tatt noen steg i riktig retning etter at det i flere år har vært lite å juble for – og i Framtidsbarometeret for 2020 ble Måsøy kommune rangert som nummer 23 av totalt 356 kommuner. I sektoren for økonomi oppnår kommunen en 7.plass. Vi har dermed en god plattform å bygge videre på.

Måsøy kommune har over flere år plassert seg blant de aller svakeste på Kommunebarometeret, men nå er ting i ferd med å snu – det går oppover på resultatlisten. Kommunal Rapport konkluderer med at Måsøy kommune har styrket seg kraftig og at kommunen har gode framtidsutsikter.

Det er en stolt kommunedirektør som foretar gjennomgangen av Kommunebarometeret – det betyr at politikere og ansatte i kommunen har jobbet godt sammen de siste årene, for å oppnå de gode resultatene.

Det betyr samtidig at man har mulighet for å utvikle seg videre – det er utrolig hvor langt man kan gå med en solid framtidstro og en solid kommuneøkonomi.

For en tid tilbake understreket jeg at den største utfordringen for Måsøy kommune er å skape vekst og utvikling, slik at folk får fremtidstro og ønsker å etablere seg i kommunen. Det er svært gledelig å få presentert statistikk som viser at man er på rett vei.

Til alle som har bidratt til den positive utviklingen – takk skal dere ha.

La oss sammen fortsette på jobben med å gjøre Måsøy kommune til en enda bedre kommune.

 

Skjema