My back pages_cropped_100x122

Konsert på hotellet

Tre unge musikere møter Musikk i Finnmarks egne Link og Ensemble Noor - alle med vidt forskjellig bakgrunn, men med en felles kjærlighet for Bob Dylans trollbindende tekster og musikk. Her møter du dem i fri dressur - de åpner skattekista og gir deg deres Dylan!

Bob Dylan kan anses for å være selve gudfaren til sangtekstenes betydning i populærmusikken, og han viste at man ikke nødvendigvis må ha en vakker sangstemme for å formidle et sterkt budskap.
 
Han slo ned som en bombe på tidlig 1960-tall - hvor han stod i klar kontrast til for eksempel The Beatles' og Elvis Presleys mer lettbeinte pop-tekster. Alle har, på en eller annen måte, et forhold til Dylan - om det så er via hans egne, eller andres, versjoner av hans låter.

Denne kvelden vil "talsmannen for en hel generasjon" være i sentrum, og tolkes og utfordres i nye arrangementer - fra toppmusikere som definitivt har et forhold til ham!

Havøysund hotell og kulturkontoret ønsker alle velkommen til en flott konsert lørdag 13. februar kl. 21.00 på hotellet.  Inngang kr. 150,- Dørene åpnes kl. 20.00.

My back pages_740x1047

Hanna Gjermundrød - vokal
Utdannet ved jazzlinja i Trondheim og på Skolen for Samtidsdans. Har utforsket en hel del sjangere fra jazz til impro, både solo (“When she utters") og i duo ("Petter O Hanna"). Jobber bl.a. med solostemme og livesampling, både i konsertform, samt fra et fysisk perspektiv, i form av forestillinger.

Petter Vågan - gitar
I tillegg til å ha spilt mye i inn- og utland, på både klubber og festivaler, har han samarbeidet med mange av landets mest spennende musikere. Har gjort seg bemerket med utgivelser med Peloton, Petter O Hanna, Trondheim Jazzorkester og Eyewaterlillies. Master i utøvende musikk fra jazzlinja i Trondheim.

Hanne Rekdal - fløyte og fagott
Utdannet ved konservatoriet i Trondheim og ved Musikkhøgskolen i Oslo på fløyte. Nå går hun første året om igjen på fagott. Spiller både klassisk og impro, og har også nylig vært på turne med Kaada.

Nikolaj Girunyan - cello
Til daglig en del av Musikk i Finnmarks klassiske kvartett Ensemble Noor, med base i Alta.

Tørris Koløen Bakke - bratsj
Til daglig en del av Musikk i Finnmarks klassiske kvartett Ensemble Noor, med base i Alta.

Marianne Halmrast - bass
Til daglig en del av Musikk i Finnmarks rytmiske ensemble Link, med base i Hammerfest.

Sverre Gjørvad - trommer
Til daglig en del av Musikk i Finnmarks rytmiske ensemble Link, med base i Hammerfest.
 

Skjema