Ledig stilling: Styrer i Høtten barnehage

Det er ledig en fast stilling som styrer ved Høtten barnehage f.o.m. 01.08.09.

Kvalifikasjonskrav: Førskolelærerutdanning. Søkere med praksis som styrer/pedagogisk leder vil bli foretrukket. Menn oppfordres til å søke.

Høtten barnehage er en 4-avdelings barnehage og ligger i kommunesenteret Havøysund.
Barnehagens motto er "I Høtten barnehage e det godt å gå – for store og små" og vi satser på å gi barna "opplevelser som gir glede, læring og tilhørighet."
Vi bruker den fantastiske naturen vi har i umiddelbar nærhet og et positivt nærmiljø for å oppnå dette. Vi ønsker å være mye på turer, og er opptatt av at barna skal være stolte av kystkulturen og fiskeværet de vokser opp i.
Gjennom RSK Vest-Finnmark får personalet tilbud om kompetanseheving via kurs og etterutdanning, noe som gir svært gode muligheter for faglig vekst og utvikling.
Vi ser etter en selvstendig, positiv, løsningsorientert og sosialt anlagte person, som liker å drive med utviklingsarbeid. Barnehagen er sammen med Havøysund skole med i et prosjekt (2008/2010) i regi av Utdanningsdirektoratet.
Styrer går inn i RSK-nettverket som kommunens representant – og får derfor muligheter til å påvirke og bidra til en positiv og samordnet utvikling i barnehagesektoren i Vest-Finnmark.

 

Tilsettings- og arbeidsvilkår etter gjeldende avtaleverk.
Lønn etter avtale ut fra utdanning/ansiennitet.
De tilsatte må legge fram politiattest.
Alle som bor og arbeider i Finnmark får nedskrevet studiegjeld og et spesielt skattefradrag. Kommunen er behjelpelig med å skaffe bolig.
Flytteutgifter dekkes etter eget kommunalt reglement.

Søknadsfrist: Fredag 24.04.09.

Søknad med bekreftede kopier av attester og vitnemål sendes
Måsøy kommune, Kultur og oppvekst, 9690 Havøysund.
 

Skjema