Veiarbeid_90x90

Nye vann - og avløpsledninger i Nordre gate og første del av Dalveien

I går ble Måsøy kommune enig med Kåre K. Kristensen AS, Alta om kontrakt for utskifting av vann - og avløpsledningene i Nordre gate og første del av Dalveien. Arbeidene starter i løpet av august og skal, med unntak for asfaltering, være ferdig til jul 2010.

Maskinentreprenør Kåre K. Kristensen AS, Alta fikk kontrakten med utskifting av vann - og avløpsledningene i Nordre gate og første del av Dalveien. I kontrakten inngår utskifting av vannledning og spillvannsledning, samt legging av ny overvannsledning på strekningen fra Dalveien 20 og nedover til kryss Nordre gate - Hjelmsøyveien. I tillegg skal det legges en overvannsledning ned mellom skolen og Polarhallen til kulverten. Dette arbeidet blir gjort nå i høst, med oppstart sannsynligvis i uke 34 og avslutning i månedsskiftet november - desember. Veien blir da planert og gruset.

Stikkledningene inn til boligene vil bli lagt nye ut av veien og der skjøtet på eksisterende ledning. Vi anbefaler alle som har eldre utskiftstrengende rør om å foreta skifte samtidig, da unngår en skjøt på ledningen og får nytt helt inn til boligen i ett strekk.

Sommeren 2011 vil så bygge opp fortau på sørsiden av veien på strekningen fra rådhuset og opp til skolen og foreta asfaltering av hele Nordre gate og Dalveien opp til nr. 20 (Arnolf Jensen).

Entreprenøren skal i anleggsperioden etablere midlertidig vann og avløp til alle boliger, slik at beboerne får vann mv. stort sett hele tiden. Selvfølgelig vil det bli korte stopp i perioder, men da skal det altid varsles på forhånd. Veien vil bli stengt for gjennomkjøring og da blir det omkjøring via Fjellveien. Det vil ikke bli tillatt å bruke gang og sykkeveien ved Daltun, da denne kun skal brukes til de myke traffikantene.

Vi håper alle viser litt forståelse, tar hensyn og følger de anvisninger som blir gitt. Arbeidene vil pågå 3 - 4 måneder nå i høst og en måneds tid til neste sommer og så har vi nytt vann og avløp og nytt veidekke på denne nedslitte gaten. Arbeidene har vært på planen i mange år, men nå blir det virkelighet....

 

Skjema