Økende aktivitet i Havøysund idrettslag

Den sportslige aktiviteten har tatt seg opp, men idrettslaget sliter fortsatt med rekruttering av tillitsvalgte og trenere til undergruppene. Regnskapet vitner også om stor aktivitet. Totale driftsinntekter viser kr. 280.000.
Havøysund idrettslag hadde årsmøte torsdag 2.12. Styret sier i årsmeldinga at den sportslige aktiviteten har tatt seg opp og spesielt gledelig er det at aktiviteten i håndballgruppa er på tur opp. Idrettslaget sliter fortsatt med rekruttering av tillitsvalgte og trenere til undergruppene, men trenden er positiv. Flere foreldre har engasjert seg.

Håndballgruppa har fått opp aktiviteten. I dag er det et tilbud til jenter 3-4 klasse, P13, J11 og G11. Det er denne gruppa som drives best økonomisk. De har stor fokus på inntektsbringende arrangement.

Fotballgruppa har 66 aktive spillere i de aldersbestemte klassene. Det har vært tilbud til 5 lag. Til neste år skal fotballgruppa delta på Norway Cup med småguttelaget. Det er dyrt å delta på slike arrangement og Norway Cup budsjetteres med kr. 65.000. Som vanlig, er det stor aktivitet blant Old-boysspillerne. De deltok med elverlag på NNM i Tromsø.

Innebandy har 50 aktive spillere fordelt med 25 på seniorlaget og 25 på juniorlaget. Seniorene spilte i 1. divisjon avdeling Finnmark/Nord-Troms. Laget ble nummer tre i serien. Juniorlaget har vært på en cup i Hammerfest. Det er ønskelig med flere turneringer for dem.

Havøysund idrettslag ønsker å være en positiv aktør i bygda og de vil jobbe med følgende neste år:
Nye klubblokaler, et stort inntektsbringende arrangement, sosiale arrangement, styrke utdanningsnivået
og kvalitetssikre aktivitetene.

Regnskapet vitner også om stor aktivitet. Totale driftsinntekter viser ca. kr. 280.000. Dette til tross for at den viktigste inntektskilda "Havøymessa" ikke ble arrangert.

Styret i idrettslaget består i dag av Roy Møller (leder), Børre Stabell (kasserer), Roy Arne Andersen (leder fotball), Robert Larsen (leder innebandy) og Renee Andersen (håndball)

Skjema