ove rocketroll_100x93

Ove Rocketroll til skicupavslutningen

Labb & Line skicup er over for denne sesongen. Nå gjenstår bare premieutdelingen og den vil finne sted i Polarhallen fredag 4. Juni. Planleggingen av denne sammen med årets dansegalla som finner sted dagen etter, er nå i full gang melder Skiklubben.

Som alle kan se vil det ikke la seg gjøre å arrangere den siste skicupen. Vi har gjennomført 6 og det er bra. Målsettingen var 7 skicup. Som i fjord inviterer vi til avslutning/minigalla i Polarhallen fredag 4. Juni. Dette er første dag av årets kulturuke og vi har vært så heldig at vi har fått Ove Rocketroll som bla er kjent fra barneTV, til å showe for barna og delta på hele minigallaen. Vi gleder oss. Det kan leses mer om han på denne linken: http://www.storland.no/rocketroll.shtml

ove rocketroll.bmp

Billettsalget for Dansegalla er i gang. På Postbua eller over telefon 90523167 kan de kjøpes . Vi regner med fullt hus i år også, så det gjelder å være tidlig ute. Som tidligere settes grensen på 500 billetter. I år er det Frøya m/Band og gode gamle Rikingan som skal spille til dans non-stop fra kl. 19.30 – 02.00. Hilsen Havøysund Skiklubb.

Les plakat

Skjema