Renoverte klasserom til skolestart i høst

Alle klasserom på barneskolen, grupperom og arbeidsrom for lærerne vil stå klar ferdig nyrenovert til skolestart i august. Det ble klart etter kontraktsforhandlinger med de aktuelle entreprenørene sist mandag.

Renovering av alle klasserommene på barneskolen, grupperom og arbeidsplasser for lærerne har vært ute på anbud i høst og kontraktsforhandlinger med de valgte entreprenørene ble gjennomført i Alta sist mandag. Da ble det inngått avtale om kontrakt med følgende:

Bygningsmessige arbeider             Byggmester K. Strifeldt AS, Alta
Elektriske arbeider                             Gabriel Elektro AS, Lakselv
Rørleggerarbeider                             Alt'a Rør AS, Alta
Ventilasjonsarbeider                         Hamstad AS, Harstad

De tre siste er de samme som har vært på skolen ved de tidligere renovasjonsarbeidene og er således godt kjent både for kommunen og på bygget. Byggmester K. Strifeldt AS er ny for oss, men har hatt flere store byggeprosjekter i Alta. I år er det klasserommene i barneskolen, grupperommene og lærernes arbeidsplasser som blir renovert. Her blir det lagt strie og malt, lagt nytt gulvbelegg og nedsenket himling. Det blir montert balansert ventilasjonsanlegg, nye radiatorer med termostatstyring og nytt elektrisk anlegg inkl. lysanlegg. Med andre ord tipp topp arbeidsrom både for elever og lærere.

Men i perioden mellom påske og skoleferien blir det noen uker med flytting og undervisning i andre lokaler. Litt støy blir det sannsynligvis også, selv om de mest støyende arbeidsoppgaver skal utføres på ettermiddag- og kveldstid, samt i helger. Vi regner med at så vel lærere som elever tar dette med godt humør, så lenge nye lyse og luftige lokaler står klar til skolestart i august.

Tegninger 1. etasje

Tegninger 2. etasje

Skjema