Høst_145x193

Så er det over

Valget er over og resultatet er klart. Det som gjenstår å se er hvem som blir ordfører de neste 4 år.

Her skal det forhandlinger til, men jeg er optimist. Konstitueringen finner sted den 22. oktober.

Alt om valget er behørig dekket av pressen, så jeg skal la være å si for mye om det.

Men jeg må få lov til å gi uttrykk for at jeg er strålende fornøyd med valgresultatet og heller litt mindre fornøyd med valgdeltakelsen. Joda, jeg har fått mange gratulasjoner – både på egne vegne og på Senterpartiets vegne. Takk til alle dere.

Valgresultatet er også historisk all den stund Senterpartiet nå er det største partiet i kommunen.

Takk også til alle som deltok i valget og som avga sin stemme til de politikerne dere har tro på, enten de befinner seg i Ap, H eller Sp.

Sammen skal vi gjøre vårt beste for å utvikle samfunnet vårt i riktig retning.

 

Torsdag hadde vi besøk av tannhelsetjenesten i fylket som kunne fortelle oss at det ikke er lett å få ansatt tannleger i fylkets små kommuner. Dette gjelder også hos oss. I dag er det slik at det kommer en tannlege hit med ujevne mellomrom. En ordning vi nok må belage oss på i fremtiden. Her er egentlig ikke pasientgrunnlag stort nok for å ha en tannlege i full stilling – om vi da ikke skulle begynne å spise karameller til frokost og sluntre unna med tannpussen. Men vi fikk også høre at dersom det kommer en kvalifisert tannlege som ønsker seg jobb i vår kommune – ja så får vedkommende det.

Møtet resulterte i alle fall til at ordføreren fant å inngå en avtale om å dekke utgiftene til tannbørste og tannkrem til ungene i Høtten barnehage. Med skikkelig tannpuss fra barnestadiet av blir det kanskje ikke nødvendig med tannlege i fremtiden?

 

Det er høst og kveldsmørket kommer tidligere og tidligere ettersom dagene går. Rypejakta er i gang for de som interesserer seg for den. Den fører da også med seg lange turer ute i den flotte naturen vår som akkurat nå viser seg fra sin beste side med alle sine fargenyanser.

 

Jeg ønsker dere alle en riktig god helg.

 

Hilsen Gudleif

 

  Høst.jpg

Skjema