småjenter_100x75

Småjentelaget vant Polaris Cup 2010

Havøysund idrettslag sitt småjentelag i fotball vant sin klasse i Polaris Cup 2010 som ble avholdt i Lakselv i helga. Småjentene vant sin gruppe i gruppespillet.

Resultatene fra gruppespillet ble:

Havøysund HIF/Stein 1 2-0
Bjørnevatn Havøysund 0-2
Havøysund Honningsvåg 2-0
Hesseng Havøysund 2-0

Havøysund var dermed klar for semifinale hvor de møtte Porsanger IL. Her vant Havøysund kampen 2 – 0 og dermed klar for selve finalen.

Hesseng vant den andre semifinalen og i finalen var det igjen klart for et oppgjør mellom Havøysund og Hesseng. Selve finalen var jevnspilt men med et klart overtak til Havøysund i siste del av ordinær tid. Det stod 0 – 0 etter ordinær tid og det måtte til ekstraomgang for å kåre vinner.

I ekstraomgangens sluttsekunder ble Havøysund tildelt frispark. Frisparket ble av Hesseng sin keeper slått ut til corner og Havøysund tok dermed hjem seieren i finalen etter flest cornere i ekstraomgangen.

Av 53 deltakende lag ble det kåret 4 vinnerlag (et lag fra hver sin klasse), og her er altså Havøysund småjenter som et av disse 4 vinnerlagene. Vi gratulerer med super innsats !!  Og vi ser frem til å følge med laget som skal delta på Norway Cup 2010.
 

småjenter
























Øverst fra venstre: Annie Sjursen, Rikke Stabell, Julie Ellingsen, Sigrid Mathisen, Bettina Bjørnå, Camilla Johnsen.
Foran fra venstre: Therese Mathisen, Marina Nergård, Johanna Amundsen, Monica Kristiansen, Ulrikke Hoøy.

Skjema