småskolen_145x87

Småtrinnet ved Havøysund skole ga 3007,- til SOS-barnebyer

Småtrinnet ved 1. – 4. klasse har i adventstiden vært med på OMVENDT JULEKALENDER i regi av SOS-barnebyer. Vi har hver dag åpnet en luke på nettsiden til SOS-barnebyer, sett film og lært hva barn gjør og hvordan de har det i en SOS-barneby. I stedet for å få en gave, har vi hatt fokus på å gi. Elevene har gjort oppgaver hjemme og tjent penger til inntekt for SOS-barnebyer.  

Det var opp til hver familie å bestemme hvor mye de ville gi. Takk til ungene som har dekka på, rydda rommet, pynta julevinduet, hjulpet bestefar, bakt, vasket gulvet, laget grøt, vasket bordet, støvsugd HELE huset, stekt pannekaker, gått ut med søpla, måkt snø, vasket vinduene og pyntet juletreet!!! Tusen takk også til foreldrene! J Til sammen ga småtrinnet kroner 3007 til SOS-barnebyer!

SOS-barnebyer gir et trygt hjem til barn over hele verden. Noen ganger klarer ikke foreldre alene å gi barna sine en trygg oppvekst, og noen barn har ingen til å ta vare på seg. SOS-barnebyer hjelper disse barna og gir dem en god start i livet.

Takk til alle elevene og foreldrene i 1. – 4. klasse for engasjementet de har vist og arbeidet de har gjort!

 

Hilsen

Lærerne på småtrinnet

Skjema