konstruksjon

Utvidelse av Havøysund Helsesenter

Planleggingen av utvidelsen av Havøysund Helsesenter med 12 - 13 nye sykehjemsplasser er nå i full gang og de første utkast til tegninger foreligger nå.

Planene som nå legges frem frem går ut på å bygge en ny 2. etasje over begge sykehjemsfløyene, både den langs Kirkeveien og den på nedsiden av museumet. Dermed får en en avdeling i 2. etasje med tilsvarende antall sykehjemsplasser som en har på hovedplanet, altså 12 nye plasser.
Inngangen til den nye avdelingen blir gjennom hovedinngangen. Eksisterende hall blir bygd noe om for å gi plass til trapp og heis opp til 2. etasje. I 2. etasje blir det en stue m/kjøkken over eksisterende hall og bårerom, med direkte utgang til uteplass utenfor. I enden av fløyen mot syd blir det lagt en stue til, med noe utsikt mot sjøen og torget. Her vil det bli veranda på utsiden med adkomst fra stuen.

Vedlagt ligger det tegning av begge etasjene og noen perspektivtegninger av fasadene

Prosjekteringen vil nå fortsette og utover vinter og vår vil en gjennomføre høringer og avklarende møter med ansatte, brukere, andre berørte og befolkningen i kommunen. Teknisk sjef Geir H. Leite som har ansvaret for prosjekteringen, ser gjerne at han får innspill, merknader og kommentarer.

Skjema